У Херсоні через сильну зливу з градом затопило вулиці і побило автомобілі

Після недовгого затишшя негода знову починає захоплювати Україну. Так, в Херсоні пройшла сильна злива і град розміром з горох. В результаті град розбив припарковані на вулиці автомобілі, а вулиці перетворилися на справжнісінькі річки. Про це пише місцеве видання "Улюблений Херсон".

Відзначається, що негода накрила тільки східну частину Херсона, мікрорайони Антонівку, Кіндійку і Корабел. Злива була короткочасною, проте цього було достатньо для того, щоб деякі вулиці пішли під воду. Місцеві жителі поділилися кадрами негоди, яка супроводжувалася сильним шквальним вітром.

Град в Херсоні. Фото: соцмережі
Град в Херсоні. Фото: соцмережі

Крім припаркованих автомобілів град також міг пошкодити урожай овочів і фруктів.

За прогнозом синоптиків у п'ятницю, 25 червня в Херсоні очікується суха погода. У денний час стовпчики термометрів покажуть не менше 31-33 градусів вище нуля. У першій половині дня сонце буде не таким пекучим, оскільки буде ховатися за хмарами, проте друга половина дня буде сонячною.

До слова, за прогнозом Укргідрометцетра 25 червня буде найспекотнішим днем місяця. Стовпчики термометрів піднімуться до 35 градусів тепла, а місцями навіть вище. Відзначається, що з 28 червня погода почне змінюватися. Температура опуститися до 30 градусів тепла, а також очікуються дощі.

Раніше портал Hyser повідомляв, що фахівці дали корисні поради, як впоратися зі спекою без кондиціонера.

Також наш портал інформував, що синоптики назвали довгоочікувану дату похолодання в Україні.

Нагадаємо, що синоптики попередили українців про аномально високі температури цього літа.