Українець вдихнув друге життя в старенький " Запорожець"

Незважаючи на те, що на дворі в розпалі 2021 рік дітище Запорізького автомобілебудівного заводу все ще не йде в історію і продовжує підкорювати українські дороги. Так, У мережі показали, як українець перетворив старенький "Запорожець"в лялечку. Відповідними знімками поділилися на сторінці zaz968m_rv в instagram.

Останній автомобіль "Запорожець" зійшов з конвеєра ще в 90-х роках минулого століття, проте актуальності він не втратив до наших днів. Знаходяться автолюбителі, які буквально "воскрешають" старі "запорожці" і вдихають в них нове життя.

Так, в мережі поділилися знімками ЗАЗ-968М, який виглядає навіть краще нового. Варто відзначити, що власник провів колосальну роботу над автомобілем, щоб не просто повернути його на дорогу, а й зробити більш презентабельним.

В ході реставраційних робіт автолюбитель пофарбував кузов "Запорожця" в білий колір, а колеса в зелений. Таке рішення зробило автомобіль ще більш виділеним на дорозі. Як видно на деяких знімках зміни торкнулися і салону автомобіля. Власник встановив нове кермо, додаткові прилади і нові сидіння.

Варто відзначити, що такий ЗАЗ-968М може стати справжньою знахідкою для колекціонерів, але судячи з усього автомобіль робився для себе, тому найближчим часом у продажу не з'явиться. Шанувальникам радянської автокласики залишається тільки насолоджуватися виглядом цього "Запорожця" на дорогах або милуватися фотографіями.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі показали прототип українського позашляховика ЛАЗ.

Також наш портал інформував, що у мережі показали останній "Запорожець" для Європи, яких випустили всього 50 штук.

Нагадаємо, що у музеї Великобританії виявили унікальний ЗАЗ-968 в ідеальному стані.