23 червня російський шоу - бізнесовий бомонд з шиком-блиском відзначав відкриття музичного фестивалю "Жара" на одному з найбільших московських концертних майданчиків.

А вже 24 червня через карантинні антковидних обмежень, введених постановою губернатора Московської області, фестиваль був закритий, на превелике розчарування, як глядачів, так і зірок.

Але навіть за такий короткий період часу багато знаменитостей встигли похвалитися розкішними нарядами, поспілкуватися з колегами по цеху і спровокувати не одну хвилю скандальних чуток.

Наприклад, поп-король російської естради Філіп Кіркоров настільки активно позував з друзями-артистами, що в мережі з новою силою почали обговорювати його орієнтацію. Не секрет, що реальний стан речей в особистому житті музиканта багато років залишається таємницею за сімома печатками.

Наприклад, у свій час йому приписували роман зі співачкою Ані Лорак, але його недавні публічні перформанси надихнули користувачів соцмереж на розмови про його «нетрадиційне кохання» з екс-бойфрендом Ольги Бузової – блогером Давою.

У коментарях до фотозвіту про фестиваль "Жара " фоловери оцінили look Філіпа Кіркорова і його поведінку. Також артисту нагадали про його "подругу" Ольгу Бузову і поцікавилися, чому її немає на фото:

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак захопила шанувальників ідеальною підтягнутою фігурою і зірвала шквал захоплених компліментів.

Також наш портал розповів про те, що Філіп Кіркоров показав фото з дружиною Влада Топалова і заговорив про сина.

Нагадуємо, що Філіп Кіркоров постав перед фанатами в дивному вбранні і зробив гучну заяву про шоу-бізнес.