Настя Каменських поділилася з фанатами постільним знімком. Співачка показала, як виглядає спросоння, без косметики і фотошопу.

У мікроблозі Насті Каменських з'явився новий пост. Виконавиця вирішили показати фанатам, як вона виглядає вранці, ледь відкривши очі. На опублікованому знімку виконавиця відображена в ліжку. Настя ніжиться в ліжку, обіймаючи подушку. А ось Потапа поруч не спостерігається.

«Подорослішала-це коли покупка класної подушки і ковдри дуже піднімають настрій. Ставте багато +, якщо у вас так само. - Написала під фото артистка. А якщо серйозно, то уві сні ми проводимо третину свого життя, тому потрібно подбай щоб цей час був максимально комфортним. І перше на що треба звернути увагу - це ваша подушка. Важливо: вона повинна бути гіпоалергенною. І головне-такої висоти, щоб коли ви лежите, шия була на ідеально рівній лінії з головою і спиною. Свою ідеальну подушечку я знайшла у @penelope.ukraine . Вона з англійського гусячого пуху вищої якості-Така м'яка і приємна, як хмарка. Коли будете замовляти-пишіть консультантам і вони підберуть відповідну вам. Ця подушка-найкраще моє придбання за цей місяць однозначно», - поділилася з фоловерами зірка.

Відзначимо, що на фото Настя відображена без косметики на обличчі. Її кучеряве волосся лежить на білій подушці. Варто визнати, що Потапу пощастило з молодою, красивою і талановитою дружиною.

Фолловери Каменських не упустили можливості обсипати свою улюбленицю компліментами. Природна краси виконавиці викликає щире захоплення.

Відзначимо, що Настя відноситься до тих зірок, які не бояться демонструвати шанувальникам своє обличчя без макіяжу. Навіть без косметики на обличчі виконавиця чудово виглядає. Не зловживає співачка і косметологічними процедурами, а також ніколи не лягала під ніж пластичного хірурга. Так що Настя хороша навіть без фільтрів і фотошопу.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських схвилювала мережу чуттєвим відео. Ах, як гаряча дружина Потапа!

Hyser також писав, що Настя Каменських в бікіні переборщила з фотошопом. Фанати жорстоко розкритикували зірку.