На сторінці української естрадної поп-діви Ірини Білик з'явилася оригінальна публікація, що змусила недругів артистки задуматися про свою долю. Принаймні, так вирішили фоловери знаменитості, які міркували про таємний сенс її Instagram-послання.

Ірина Білик традиційно постала в кадрі в стильному вбранні, який доповнила сонцезахисними окулярами. У підписі до фото артистка заявила: «Список насолили і обридлих вже готовий!Угад вгадайте кому і куди відправляю?».

У коментарях до посту фоловери оцінили образ знаменитої блондинки компліментам і навіть порівняли її з героїнею легендарної радянської комедії «Службовий роман»:

Деякі з гостей аккаунта припустили, що на створення цього списку виконавицю надихнув ажіотаж навколо її розлучення з п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим.

Причиною розставання з режисером і хореографом стали його рідкісні візити в Україну, при постійному проживанні в РФ. У шлюбі з Ахмадовим Ірина Білик народила сина Табріза, який живе із зірковою мамою в Києві.

При цьому почуття до нього у артистки залишилися і вона з особливим трепетом завжди розповідає історію їхнього знайомства. Так, навесні цього року в бесіді з телеведучою Машею Єфросиніною Ірина Білик зізналася, що сама стала ініціатором знайомства з Ахмадовим.

До слова, вокалістка порівняла його з "інопланетянином", який дозволив їй розправити крила. Крім того, тільки його вона бачила в якості кандидата на роль батька своєї другої дитини:

Раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Білик похвалилася шанувальникам унікальними архівними фото і показала, як змінилася з юності.

Також наш портал розповів про те, що Аліна Гросу поділилася зворушливими знімками з дитиною на руках.

Нагадуємо, що Руслана Писанка розповіла про те, чому у неї немає дітей.