В Instagram-акаунті української телеведучої Лесі Никитюк останнім часом все частіше розгортаються словесні баталії між її відданими фанатами і хейтерами.

Справа в тому, що деяких користувачів соцмереж бентежать перетворення в зовнішності Лесі Нікітюк і те, що вона нібито втрачає свою красу і індивідуальність в гонитві за модними трендами.

Леся Нікітюк до подібних зауважень на свою адресу ставиться філософськи: "Люди кажуть, що я вже не Та... мені здається, що людям властиво змінюватися і бажано на краще)))".

Вона пояснила і по пунктах перерахувала, що конкретно змінилося в її житті. Так, знаменитість з іронією зазначила, що у неї стало набагато більше грошей (на телефоні) і трохи більше квадратних метрів. А також цього літа у неї зменшився целюліт…

Свою розповідь вона доповнила фотосесією в елегатному костюмі смарагдового кольору з декором у вигляді великої квітки. Волосся-розпущене, на обличчі - виразний макіяж з акцентом на очі.

У коментарях до посту фоловери Лесі Нікітюк оцінили вбрання та почуття гумору шоувумен численними компліментами: "Яка була, така і залишилася😍 😍 😍", "А навіщо робити ринопластику, якщо все гармонійно - пропорційно? Це теж на краще?😂 ", "Ви дуже хороша як телеведуча і як людина. Нікого не слухайте.😊 😊 😊 ", "Не знаю краще або гірше, але те що красивіше - це факт! 🙃😄❤".

До слова, серед знімків, що викликали обурення у "диванних " експертів по красі виявилося, наприклад, ці фото:

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова розповіла шанувальникам про нову косметичну процедуру.

Також наш портал розповів про те, що Молода дружина Віктора Павлика повідала про труднощі материнства.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк змінилася до невпізнання і нарвалася на критику від хейтерів.