ПриватБанк знову потрапив у гучний скандал через збій в роботі системи.

Відзначимо, ПриватБанк досить часто потрапляє в різного роду скандали. Найчастіше користувачі скаржаться на те, що фінансова установа проводить якісь операції і нікого не ставить про них до відома. На цей раз стало відомо про те, що через збій в роботі системи банку у людей стали списуватися по два рази.

Також через збій некоректно відображається баланс по карті. Як розповів представник банку, що всі гроші будуть повернуті на рахунок протягом доби.

"Прошу вибачення у деяких клієнтів банку, які через збій сьогодні зіткнулися з повторним списанням коштів за деякими картками і некоректним відображенням і використанням доступного залишку по карті. Наші фахівці працюють над вирішенням проблеми. Некоректно списані суми будуть повернуті протягом доби", - заявив прес-секретар Приватбанку Олег Серга.

Відзначимо, що недавній збій в роботі ПриватБанку був зафіксований в червні цього року. Тільки користувачі скаржилися на те, що вони не можуть провести свої фінансові операції, а баланс відображається некоректно. Також збій був у квітні цього року. Але наймасштабніші неполадки в роботі ПриватБанку були зафіксовані в 2018 році. Тоді збій в роботі торкнувся не тільки мобільного пропозиції, але і всіх терміналів і банкоматів.

Раніше Hyser писав про те, що клієнтам Приватбанку та Ощадбанку розповіли, чого варто очікувати найближчим часом.

Також писали, що ПриватБанк попередили про підвищення тарифів на популярну послугу.

Нагадаємо, що у мережі опублікували графік роботи банків на вихідні.