Оля Полякова влаштувала собі нову фотосесію в купальнику. Яскравими знімками зірка поділилася у своєму мікроблозі, проте нарвалася на критику.

У мікроблозі Олі Полякової з'явився новий пост. Суперблондинка поділилася з шанувальниками яскравими кадрами з нової фотосесії. Позувала виконавиця в купальнику, демонструючи фанатам спокусливі вигини своєї приголомшливої фігури.

Для фотосесії на зеленому газоні Полякова вибрала червоний купальник-бікіні, який ледь прикривав її спокусливі форми. Свій образ співачка доповнила темною бейсболкою і сонцезахисними окулярами. Своє довге біляве волосся зірка залишила розпущеним.

Полякова похвалилася своєю ідеальною фігурою: пишним бюстом, тонкою талією, пружними сідницями, а також довгими стрункими ніжками.

«1,2,3,4,5???? Голосуємо! Тыжематьей і у вашемвозрасте на вихід", - підписала кадри з фотосету Оля.

Фанати виконавиці і її зіркові колеги оцінили по достоїнству гарячу фотосесію Суперблондинки. Однак знайшлися серед коментаторів і хейтери, які звинуватили артистку в Фотошопі. Звичайно, перед публікацією знімків у соцмережі Оля, як і інші зірки, швидше за все опрацювала їх у фоторедакторі, проте звинувачувати зірку в тому, що вона коригувала свою фігуру не варто. Переконатися в тому, що у Полякової дійсно прекрасна фігура і спокусливі форми можна на будь-якому виступі виконавиці. Для своїх концертів Оля завжди вибирає досить відверті вбрання, яке підкреслює всі достоїнства її фігури. Так що фанатів не проведеш. А на хейтеров артистка не звертає уваги, якщо вони не переходять межу дозволеного.

Як повідомлялося раніше, менеджер Олі Полякової злив у мережу її постільне фото. Як на це відреагувала Суперблондинка і її чоловік?

Hyser також писав, що Оля Полякова показала свого "електричного друга», який "заходить в кожну дірочку".