Скандалом закінчився концерт Тіни Кароль в одному з нічних клубів Одеси. Артистка прямо посеред виступу покинула сцену. Що сталося?

У Тіни Кароль був запланований концерт в Одеському нічному клубі Itaka. Однак погодні умови внесли свої корективи в виступ зірки. Справа в тому, що в Одесі йшов дощ, а організатори концерту не подбали про комфортні умови ні для самої виконавиці, ні для гостей вечора.

Глядачі весь виступ Кароль стояли під проливним дощем, оскільки даху у нічного клубу немає. Тіна ж виступала під величезними парасольками, проте вони мало рятував виконавицю. Сцена була залита калюжами, через що Кароль не могла вільно рухатися, а музична апаратура відмовлялася працювати.

Відзначимо, що виступ в подібних умовах був просто-напросто небезпечним для здоров'я. По-перше, і глядачі, і Тіна намокли під дощем і могли застудитися, а по-друге, виконавиця могла посковзнутися на високих підборах і травмуватися.

В результаті, виконавши всього близько шести пісень, Кароль покинула сцену. Однак перед цим співачка висловила своє незадоволення організаторам концерту.

"Я не можу повноцінно звучати. Невже не можна зробити дах? Ганьба", - заявила зі сцени виконавиця.

Відзначимо, що для свого концерту в Одесі Тіна вибрала ефектний наряд сріблястого кольору. Облягаючу сукню кольору металік артистка доповнила оригінальним головним убором і босоніжками на високих підборах.

Хоча шанувальники Кароль були засмучені тим, що співачка перервала свій виступ, вони не в образі на зірку. Фанати увійшли в становище артистки і повністю підтримали її рішення.

Як повідомлялося раніше, Тіна Кароль влаштувала незвичайну фотосесію на футбольному полі. Такої виконавицю ви ще не бачили.

Hyser також писав, що Тіна Кароль вийшла в світ в піжамі. Ціна наряду виконавиці шокувала її фанатів.