У мережі показали, як можна переробити приладову панель класичної машини

"Волга"була найкрасивішим і престижним масовим радянським автомобілем, тому не дивно, що саме на її основі можна робити найефектніші тюнінги. При цьому, що характерно, переробці піддається не тільки екстер'єр, але і салон. Подібний Тюнінг показав Instagram-аккаунт "volga_forever".

Так, не так давно в профілі з'явилася публікація, в якій показаний повністю перероблений салон класичного автомобіля ГАЗ-24 "Волга". При цьому, при великій кількості нових елементів в дизайні інтер'єру, автору проекту вдалося зберегти і деякі риси оригінальної "Волги".

Перше, що кидається в очі — "диван" в передньому ряду зник, у зв'язку з чим "Волга", яка за фактом була шестимісним автомобілем, трохи втратила у місткості. Проте, основні два сидіння перешиті темно-червоною шкірою. В тон кольору сидінь зроблений і кінець важеля перемикання передач з його шторкою.

Кермо автомобіля автор проекту вирішив не замінювати, а просто доробив оригінальний, через що металева вставка з написом "Волга" блищить ще яскравіше, ніж в оригіналі. Крім того, його обшили шкірою з рядком.

Серйозно змінилася панель приладів, оскільки Стокова не відрізнялася особливою інформативністю. Прилади володіють підсвічуванням, через що, в поєднанні з оновленим дизайном салону, який тепер має велику кількість глянцевих і хромованих елементів, інтер'єр нагадує скоріше нутрощі космічного корабля, ніж радянську класику.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, які старі іномарки краще не купувати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали відновлений "Запорожець".

Також "Hyser" писав, що у мережі з'явилися фотографії прототипу позашляховика ЛАЗ.