Відомий український педіатр висловився і цікавить багатьох батьків питання

Погода в Україні останнім часом стало досить жарке, і українці шукають укриття під кондиціонерами. При цьому, однак, багатьох батьків хвилює питання-чи безпечна робота кондиціонера для дитини? Відомий український педіатр Євген Комаровський висловився з цього приводу. Про це повідомляє Інформаційний портал "LIFE сьогодні".

Так, Комаровський заявив, що кондиціонери не тільки не зашкодять, але і навпаки, дозволять дітям відчувати себе в спеку більш комфортно. Незважаючи на це, велика кількість батьків вважають, що через кондиціонера їх чадо обов'язково простудиться і не використовують його ні вдома, ні в машині, хоч дітям це і потрібно.

Комаровський звернув увагу на те, що для дітей немає вікового обмеження по використанню кондиціонера. Варто враховувати, що в погоду, коли кондиціонери починають використовувати, дитина може просто перегрітися, що вкрай небажано.

Для того, щоб не побоюватися, що дитина застудитися через кондиціонера їм просто потрібно користуватися правильно, виставляючи необхідний режим, підбираючи комфортну температуру. В такому випадку здоров'ю дитини абсолютно нічого не загрожуватиме, більш того, його самопочуття навіть покращиться, оскільки Кондиціонер служить відмінним засобом профілактики теплового удару як для дітей, так і для дорослих.

Нагадаємо, раніше доктор Комарвоський розвеляв міф про те, що мобільний телефон в грозову погоду притягує до себе блискавки. Він заявив, що ніяких наукових підтверджень такій заяві немає, тому українці можуть без страху використовувати свій мобільний телефон під час грози.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, які Літні фрукти можуть надавати небезпеку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лікарі розповіли українцям, як чистити судини вдома.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, які побічні симптоми проявляються при прийомі вітаміну С.