Молода дружина коміка Євгенія Петросяна похвалилася фігурою в соцмережі. Публікація Тетяни Брухунової викликала досить бурхливу реакцію у передплатників, оскільки знімки в купальниках в її мікроблозі миготять досить рідко.

Як відомо, артист разом зі своєю обраницею відправився релаксувати і насолоджуватися тропічними пейзажами на Мальдіви. Незважаючи на те, що про одруження 75-річного артиста на вдвічі молодшої за віком коханої стало відомо ще в грудні 2019 року, а в березні 2020 року у них народився син Ваган, хейтери як і раніше активно їх критикують.

Втім, Тетяна Брухунова до невтішних висловлювань на свою адресу ставиться спокійно і неодноразово говорила про те, що їй немає ніякого діла до зауважень незнайомих людей. Свою байдужість до заздрісників вона в черговий раз продемонструвала на сторінці в Instagram.

Так, дружина Петросяна розмістила фото в чорному купальнику, але показала не чарівну посмішку, а «п'яту точку». У підписі до знімка вона з іронією пояснила: "Спонсор форм, вигинів і округлостей - шоколадки! 🥰».

Фолловери фотостарання "леді в чорному" оцінили компліментами:" Але тільки не худнути 🔥зіпсувати фігуру собі не дозволяйте", "В народі такі форми називають-гітара. Чудово! Хороша!", "Шикарна фігура❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥".

Не секрет, що дружина коміка живить слабкість до десертів і на її сторінці часто можна побачити апетитні кондитерські "шедеври", приготовані не нею. Довгий час Тетяна постила кадри розкішних десертів і аудиторія була впевнена, що Брухунова створює їх самостійно, але потім вона пояснила, що кулінарними талантами не володіє.

Раніше "Hyser" писав про те, що Євген Петросян з презирством висловився про молоду дружину.

Також наш портал розповів про те, що сяюча Юлія Вискоцька розчулила шанувальників зворушливим фото.

Нагадуємо, що екс-дружина Євгена Петросяна була помічена в компанії привабливого молодого чоловіка.