Телезірка, а з недавніх пір театральна актриса Ольга Бузова, із завидною регулярністю стає учасницею героїнею скандальних світських хронік.

Чого тільки варта її істерика в ефірі російського каналу «Матч-ТВ», після питання телеведучого Дмитра Губернієва. Тоді спортивний коментатор скористався цитатою з твору "Карлсон, який живе на даху", щоб дізнатися у Бузової про її алкогольної залежності, але спровокував у неї сльози і нервовий зрив.

Втім, упереджене ставлення оточуючих і критика хейтерів не заважають їй заробляти мільйони і входити в список найпопулярніших російських блогерів. Неоднозначно ставляться в світі шоу-бізнесу і до музичних творінь колишньої вихованки любовної телебудівництва "Дом-2".

Її Тексти багато хто називає примітивними, але і з ними вона збирає повні концертні зали. Більш того, на хіти Бузової записано безліч каверів і одного разу навіть знаменитий виконавець Олександр Розеумбаум перепів її пісню «Мало половин». Це сталося під час його візиту на передачу до Івана Урганта. Імпровізація метра російської естради викликала бурхливу реакцію в мережі:

До слова, сама Оля Бузова нещодавно заспівала дуетом з музикантом Дмитром Маліковим його композицію "Якщо я залишуся один" на відкритті музичного фестивалю "спека".

Раніше "Hyser" писав про те, що Ольга Бузова потрапила в скандал, надівши дивний наряд для відвідування церкви.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова зізналася в тому, що у неї є з небесами.

Нагадуємо, що у мережі показали зірку серіалу" Не родись красивою " Неллі Уварова, яка помітно набрала у вазі.