Знаменита українська співачка Наталія Могилевська стала "жертвою" вимушеного перукарського експерименту.

А все тому, що зірка програла парі фітнес-тренеру Аніті Луценко і за місяць не скинула обумовлену кількість кілограмів. У разі програшу, знаменитість повинна була постригтися налисо.

Так, на сторінці виконавиці з'явилося оригінальний відеоролик, знятий за лаштунками програми "Хто зверху?" з Лесею Нікітюк і Сергієм Притулою в ролі ведучих. Вони ж стала виконавцями покарання для Наталії Могилевської і також поділилася цим відеозвітом, але в розділі Instagram-stories.

Колеги вокалістки по шоу-бізнесвому цеху безжально стригли її волосся і коментували її невдачу:

Шанувальники розгадали "секрет" нової зачіски артистки і оцінили почуття гумору всіх учасників забавного перформансу: "А мені здається це жарт😂 😂 😂", "Накладний тресс, але задумка сюжету чудова", "так правдоподібно! 🔥".

До слова, в одному з наступних постів Наталія Могилевська зізналася, що позбутися від 4-х зайвих кіло виявилося складніше, ніж вона думала. Також вона пояснила, що зберегла свою розкішну шевелюру завдяки тому, що до вечора дня "Х" все-таки зуміла скинути ненависні 300 грам.

"Я в останні дні зробила все і зганяла вагу в сауні, ендосферою і приймала чарівну таблетку. І до вечора 26 червня у мене нарешті вийшли мої, 72, 6 кг" - пояснила схудла естарадная Діва. Також вона зазначила, що безмежно рада збереженій зачісці і заявила про початок нового челенджу і те, що не планує зупинятися на досягнутому в плані схуднення.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як виглядають топові українські зірки без макіяжу.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва одягла перуку і здивувала шанувальників дивною позою під час виступу.

Нагадуємо, що Тіна Кароль опинилася в центрі скандалу під час виступу в нічному клубі.