У мережі показали наслідки ДТП на Житомирській трасі під Києвом.

Повідомляється, що все сталося в ніч на вівторок, 29 червня, біля КП, при в'їзді до Києва з боку Житомира. Аварія сталася за участю вантажівки і міжміського автобуса. Про це пише "Апостроф".


За попередніми даними, винуватцем ДТП могла стати фура, яка буквально наздогнала рейсовий автобус і протаранила його. Є фото, яке підтверджує, що транспортний засіб сильно пошкоджено ззаду.

На жаль, ніяких подробиць щодо цієї дорожньо-транспортної пригоди поки немає, як і інформації про постраждалих.


До слова, ДТП в столиці явища не рідкісні і часом причина їх в безвідповідальності самих водіїв, які можуть дозволити собі в стані алкогольного сп'яніння сісти за кермо. Так, наприклад, нещодавно нетверезий водій втратив контроль над керуванням свого авто і влаштував масштабну ДТП в Києві біля озера на вулиці Верховинній у Святошинському районі.

З'ясувалося, що саме в цій місцевості відпочивала компанія ромів і коли їм знадобилося ще спиртне, один з них поїхав за ним. Як наслідок, той, бувши сильно сп'янілим, не впорався з керуванням і протаранив три припарковані автомобілі. Примітно, що навіть у цій ситуації роми не визнали свою провину, а почали ще й погрожувати очевидцям аварії і людям, які знімали НП в Києві.

Раніше "Hyser" писав про те, що з'явилися подробиці загибелі батька з доньками на Київському морі в результаті НП.

Також наш портал повідомляв, що у Миколаївській області сталася серйозна ДТП, яка мала трагічний кінець для двох українців.

Нагадуємо, що у Києві п'яний перехожий штовхнув лікаря під колеса вантажівки.