Співачка MamaRika і її чоловік Сергій Середа крупно посварилися. Подружжя бурхливо з'ясовувало стосунки, незважаючи на те що артистка перебуває на останніх місяцях вагітності.

Співачка MamaRika (яка раніше виступала під псевдонімом Еріка) і Сергій Середа – вельми емоційні люди. Пара вже давно разом, але все ще продовжує бурхливо з'ясовувати стосунки. Відзначимо, що закохані ледь не розлучилися незадовго до весілля, а тепер знову влаштували скандал. І це незважаючи на те, що вже зовсім скоро співачка подарує чоловіку первістка.

Співачка MamaRika (справжнє ім'я якої Анастасія Кочетова – прим. Ред.) народить первістка вже на початку серпня. Виконавиці довго вдавалося приховувати своє цікаве положення від фанатів. Тільки місяць тому зірка зізналася, що вагітна.

Про бурхливу сварку з чоловіком MamaRika розповіла фоловерам свого мікроблогу.

«Ми не ідеальні... Сьогодні вночі був розбор польотів ,і ми наговорили один одному багато гидот (ну,я в більшості). Скажу чесно-таке в нас буває рідко, але мітко.Бувало навіть меблі літали. Чи свідчить це про ті, що з нашою сім'єю щось не так?Звичайно ні.
Це нормально періодично піднімати тими на підвищених тонах, інакше виходить,що вам вже давно байдуже - а це найгірше.Звичайно, осад лишається, тому варто не доводити до скандалів, але і намагатися бути ідеальними у всьому-це моральне жлобство, і брехня самим собі.Я так вважаю.Якщо ти живий, якщо хочеш жити в гармонії із коханим/коханою, якщо любиш і його і себе - працюй над відносинами.Так, це важка щоденна праця, а не просто ідеальна картинка з інстаграм,як комусь може здатися.Діалог - від що врятує і збереже сім'ї ю.Це і є ключ до рішень всіх проблем. Чи згідні зі мною?Яка ваша думка На цей рахунок?Варто проговорювати проблеми, чи таки мовчати?» - поділилася своїми думками зірка.

Нагадаємо, свою дорогу в шоу-бізнес Анастасія почала з участі в телешоу "Фабрика зірок". Під час зйомок артистка не тільки яскраво заявила про себе, але і закрутила роман з іншим учасником Стасом Шуринсом.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських знялася в гарячій фотосесії. Серце Потапа не витримає такого.

Hyser також писав, що Влад Топалов розповів, який сюрприз приготував для Регіни Тодоренко в її день народження.