Популярна українська виконавиця Настя Каменських опублікувала нове фото з чоловіком, заявивши, що вони довго не бачилися.

Однак справа не в труднощах у відносинах, як багато їх фанатів вже встигли подумати, оскільки деякий час подружжя не виставляли сумісних фото, а в щільному графіку. Співачка зізналася, що через зйомки і концерти вони з Потапом стали рідше бачитися, що їй самій, як видно, не дуже подобається.

Настя Каменських зізналася, чому майже не бачиться з Потапом, фото: Instagram.com/kamenskux

За її словами, їй не вистачає чоловіка і вона дуже сумує за ним. Своїм визнанням і спільним фото з Олексієм, Настя Каменських спростувала чутки про проблеми в їхніх стосунках. У них все добре і виконавиця навіть серйозно задумалася про спадкоємців.

Так, в одному зі своїх інтерв'ю артистка зізналася, що вже приступила до вивчення книг про материнство. До речі, спільну мову з сином Потапа від минулого шлюбу, Андрієм, їй вдалося знайти досить швидко.


Користувачі відзначили, що не перестають дивуватися тому, яка все-таки Настя Каменських і Потап гармонійна і красива пара. Хоча деякі у визнанні знаменитості побачили інший посил і відзначили, що, те, що подружжя стало рідше бачитися - може бути передвісником їх розлучення.


Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських показала наслідки бурхливої ночі на новому фото в соцмережах.

Також наш портал повідомляв, що Настя Каменських показала, що таке жіноча привабливість.

Нагадуємо, що Настя Каменських осоромилася через фотошоп.