Оля Полякова вирішила підтримати українську збірну з футболу на "Євро-2020". Суперблондинка записала мотивуюче відеозвернення до гравців.

Сьогодні, 29 червня, наша збірна з футболу зіграє проти збірної Швеції в рамках «Євро-2020». Матч розпочнеться о 22: 00 за київським часом. Нагадаємо, наша збірна дивом вийшла з групи і потрапила в 1/8 турніру.

Зірки українського шоу-бізнесу вирішили підтримати нашу команду перед матчем зі Швецією. Вони запустили в мережі флешмоб на підтримку збірної. Приєдналася до цього флешмобу і Оля Полякова. Відеозвернення до гравців національної збірної з футболу Суперблондинка опублікувала в сторіс свого мікроблогу.

«Я долучаюся до флешмобу підтримки нашої української збірної з футболу. Хлопці, я дуже вам бажаю завтра гарної гри. Грайте і вигравайте! Ми з вами! Вся країна з вами!» - каже на відео Оля.

У кадрі виконавиця з'явилася в окулярах від сонця і з недбалою зачіскою. Спочатку у шанувальників зірки склалося враження, що Полякова записувала відео топлес. Однак це не так. Під рукою артистки ледь помітний чорний ліф від купальника. Правда, це не завадило співачці засвітити свій пишний бюст.

Відзначимо, що Полякова має прекрасну фігуру і часто демонструє її фанатам без всякого сорому. Відверті знімки виконавиці завжди викликають ажіотаж в мережі, а шанувальники масово обсипають свою улюбленицю компліментами.

Що стосується нашої збірної з футболу під проводом Андрія Шевченка, то за результатами жеребкування вона опинилася в групі С. Ми програли голландцям з рахунком 3-2, виграли у Північної Македонії 2-1, програли Австрії 0-1. Третє місце в групі з трьома очками дозволило нашій збірній вийти в 1/8 "Євро-2020".

Як повідомлялося раніше, Оля Полякова влаштувала фотосесію в червоному бікіні. Нові знімки зірки розлютили її фанатів.

Hyser також писав, що посли Швеції та Польщі потролили вихід України в 1/8 «Євро-2020». Забавні меми.