У мережі з'явилася інформація про те, як Володимир Зеленський підбадьорив збірну

Цього року українські вболівальники по-справжньому радіють за українських футболістів, і в числі таких фанатів опинився і президент України Володимир Зеленський. Нещодавно на своїй сторінці в Facebook він розповів, як підбадьорив гравців української збірної.

Так, глава держави написав, що він захотів підняти бойовий дух спортсменів зі збірної України з футболу, які повинні були зіграти зі збірною Швеції. У зв'язку з цим він вирішив особисто зателефонувати спортсменам. "Подзвонив хлопцям з нашої збірної, щоб сказати: ми віримо в них і дуже вболіваємо".

Крім того, крім підвищення бойового духу президент привітав з днем народження одного з футболістів збірної-Андрія П'ятова. За підсумками розмови Зеленський заявив, що українська збірна зараз добре мотивована і здатна дивувати, тому. що сьогодні на полі з ними буде 40 мільйонів українців.

Нагадаємо, що сьогодні. 29 червня відбудуться останні два матчі 1/8 фіналу "Євро-2020". О 19 годині вечора за київським часом у Лондоні відбудеться матч між Англією та Німеччиною, а о 22 годині за київським часом у шотландському місті Глазго зустрінуться збірні України та Швеції.

Варто відзначити, що цей чемпіонат Європи — перший, в якому Україна увійшла в 1/8 Чемпіонату Європи з Футболу. Сьогоднішній матч буде транслюватися по телеканалах "Україна" і "Футбол 1", а також на ряді платформ, які співпрацюють з цими телеканалами, таких як "MEGOGO", "Oll.tv" і "Київстар ТВ".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Володимир Зеленський зізнався, за що любить свою дружину Олену.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленський виступив з гучною заявою щодо "стіни" з Донбасом.

Також "Hyser" писав, що у мережі пожартували над тим, що Україні вдалося вийти в плей-офф завдяки збірній Швеції.