Тіна Кароль похвалилася спокусливими формами в напівпрозорій сукні. Також артистка анонсувала свою участь у легендарному фестивалі.

Музичний фестиваль Atlas Weekend пройде в Києві 5-11 липня 2021-го року. Багато українських зірок шоу-бізнесу візьмуть участь у цьому заході. Буде серед них і Тіна Кароль.

Співачка вельми оригінально анонсувала своєю участь у фестивалі Atlas Weekend. У своєму мікроблозі зірка присвятила цій події окремий пост.

"Любов, яка зносить нам дах, накриє нас 5 і 6 липня на Atlas Weekend», - написала Тіна в соцмережі.

Цей пост виконавиця супроводила серією фото - і відеоматеріалів. Кароль влаштувала собі фотосесію в напівпрозорій облягаючій сукні від бренду нижньої білизни Unique Lingerie. Ефектний наряд з нечітким принтом щільно облягав спокусливі форми виконавиці. А вона і рада була їх продемонструвати у всій красі, приймаючи спокусливі пози.

До речі, на офіційному сайті бренду купити таке плаття, як на Тіні, можна за 6 900 гривень.

Автором фотосесії стала фотограф Аня Гончарова. А інший фотограф Аліна Симоненко (яка, до речі, часто знімає фотосесії з Кароль) виступила в ролі відеографа. Тому в мікроблозі Кароль з'явилися не тільки ефектні кадри з фотосету, а й яскраве відео.

Шанувальники не тільки обсипали Тіну компліментами, а й відзначили, що з нетерпінням чекають зустрічі з улюбленою виконавицею на музичному фестивалі.

Як повідомлялося раніше, Тіна Кароль влаштувала скандал в нічному клубі і перервала свій концерт. Що вивело з себе зірку?

Hyser також писав, що Тіна Кароль знялася в оригінальній фотосесії на футбольному полі. Артистка похвалилася своїми формами в кроп-топі і міні-спідниці.