Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко продемонструвала стильний літній аутфіт. Дівчина похвалилася фігурою у відвертому топі на вулицях міста.

Соня Євдокименко, внучка Софії Ротару, зараз знаходиться в Києві. Дівчина, яка вже кілька років живе і навчається в Америці, вирішила провести літні канікули на батьківщині, в Україні. У столиці України зараз знаходиться і брат Соні Анатолій, який виступає в київських клубах в якості діджея. Так що зоряне сімейство возз'єдналося.

Нагадаємо, Соня також пробувала свої сили в музиці. Вона записала два треки англійською мовою, проте вони не принесли їй всесвітньої слави, як у її легендарної бабусі. Раніше Соня пробувала свої сили в модельному бізнесі, вона брала участь в показах Лілії Пустовіт на Тижнях моди, однак і ця сфера діяльності не принесла Соні великої популярності.

У Києві Соня насолоджується відпочинком і теплою погодою. У своєму мікроблозі дівчина поділилася ефектними кадрами, які були зроблені під час прогулянки по місту. Для прогулянки Соня вибрала стильний аутфіт, який складався з чорного кроп-топа з пікантними вирізами від бренду The Feminine Unique, джинси Paco Rabanne і окуляри від сонця з рожевими стеклами від Gucci.

Відзначимо, що ще з часів своєї модельної кар'єри Соня зберегла струнку фігуру і любов до брендових речей. Внучка Ротару дотримується правильного харчування і систематично відвідує спортзал. У своєму мікроблозі дівчина дає поради фоловерам в б'юті-сфері, демонструє стильні аутфіти і публікує фотографії зі своїх подорожей.

До речі, серце красуні невільно. Після розставання з французьким бізнесменом Марком Дюменілем Соня стала зустрічатися з російським мільйонером Денисом Жадановим.

Як повідомлялося раніше, онуки Софії Ротару влаштували грандіозну вечірку в Києві. Ось це запалили!

Hyser також писав, що син Софії Ротару Руслан Євдокименко опублікував архівне фото в померлим батьком. Зворушливий пост змусив плакати користувачів мережі.