Українська естрадна Діва Тіна Кароль знялася в пікантній фотосесії і в черговий раз довела, що по праву вважається однією з найпривабливіших артисток сучасного шоу-бізнесу.

Артистка постала в кадрі в спокусливому чорному вбранні, гармонійно підкресливши її підтягнуту фігуру. Ефектності образу надала чорна декоративна шнурівка на ногах. Волосся - розпущене, на обличчі – виразний макіяж з акцентом на очі.

У коментарях до посту фоловери оцінили зовнішність виконавиці численними захопленими компліментами:

Не секрет, що Тіна Кароль відноситься до категорії знаменитостей, в мікроблозі яких практично немає "випадкових" фото. Вона віддає перевагу відкритим нарядам, створеним іменитими дизайнерами:

Що стосується особистого життя вокалістки, то після смерті чоловіка і продюсера Євгена Огіра, вона не була помічена в нових відносинах. Але деякий час назад, чутка наполегливо приписувала їй роман з колегою по музичному цеху - Даном Баланом.

Вони разом ходили до суддівсько-тренерського складу проекту "Голос Країни" і поведінкою під час ефірів, породжували масу чуток про свої стосунки. Однак, офіційного підтвердження їх роман так і не знайшов, а тому фанати переключилися з любовного фронту знаменитості на її творчі проекти.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль одягла ультракоротку спідницю і похвалилася стрункими ногами.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова здивувала шанувальників реакцією на жарт по Тіну Кароль.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк похвалилася фанатам зміненою зовнішністю і нарвалася на критику хейтерів.