На Київщині блискавка вдарила в автомобіль з людьми

Під Києвом сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода через негоду. Блискавка влучила в автомобіль з людьми і його відкинуло з проїжджої частини. Про це інформує dtp.kiev.ua в instagram.

Інцидент стався в ніч на середу, 30 червня в місті Кагарлик. Згідно з попередньою інформацією блискавка вдарила в рухомі авто з чотирма пасажирами в салоні. Від удару блискавки машину викинуло з траси прямо в дерево і розвернуло поперек проїжджої частини. На знімках можна помітити, що транспортний засіб отримав значні пошкодження.

Всі пасажири, які перебували в автомобілі, залишилися живі. В результаті аварії транспортний рух було паралізовано в обидві сторони. На місці події працювали спецслужби для усунення наслідків ДТП.

Варто відзначити, що це не перший випадок за останні дні, коли від негоди постраждали люди. В останні дні червня було кілька випадків, коли удар блискавки припадав по людях. Так, наприклад, 27 червня на Черкащині три людини відпочивали на природі, коли їх застала гроза. Відпочиваючі вирішили сховатися від дощу під деревом і саме в нього вдарила блискавка. В результаті загинули 23-річний хлопець і 55-річна жінка. Ще одній 46-річній жінці пощастило вижити. Вона отримала електротравми і була госпіталізована для надання медичної допомоги.