У липні фіксовані ціни на блакитне паливо коливатимуться від 7,80 до 13,50 гривень за куб

Українські компанії-постачальники газу оновили тариф на газ для споживачів. Варто відзначити, що ціни підвищилися в порівнянні з червнем. При цьому не варто забувати, що річні тарифи не будуть змінюватися і залишаються вигідніше місячних тарифів. Про це повідомляє iнформаційний портал "Газправда".

Так, в цілому, як і в минулі два місяці, в липні вартість блакитного палива буде коливатися від 7,80 до 13,50 гривень за кубометр блакитного палива.

Найдоступніші ціни на ресурс пропонують такі компанії як "Агросинтез Трейдинг", кубометр газу у яких коштує 7,80 гривень за кубічний метр, "Євода Трейд КП Луцькводоканал", куб газу у яких коштує 7,88 гривень, "Черкасигаз збут", які продають газ на копійку дешевше, ніж минула компанія, а також "Нафтогаз України" з вартістю кубометра в 7,96 гривень.

В середньому по країні компанії-постачальники газу встановили на кубометр блакитного палива цінник приблизно в 9 гривень за кубометр. Однак 19 інших постачальників надаватимуть українцям газ за набагато менш ліберальними цінами, які будуть варіюватися від 10 до 13,50 гривень.

Крім цього, місячні тарифи, пропоновані компаніями на липень, в цілому коливаються від 7,99 гривень і до 15,5 гривень за кубічний метр блакитного палива. Крім цього, видання опублікувало таблицю, на якій можна порівняти річні та місячні пропозиції компаній-постачальників станом на 28 червня. Ціни там вказані з ПДВ, але без оплати на розподіл і доставку газу, оскільки за це українці платять окремим газорозподільним компаніям.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, яка область позбудеться "Київстару" і чому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні підвищився набір молодих людей у ЗСУ.

Також "Hyser" писав, що експерт розповів, які небезпеки в собі таїть створення ринку землі.