Максим Галкін провів кілька днів у Європі

Відомий російський комік і шоумен Максим Галкін поїхав на кілька днів до Європи, де погуляв по різних музеях та інших цікавих місцях. Однак свою дружину Аллу Пугачову і дітей з собою в поїздку не взяв. Про це стало відомо з відео, яке артист опублікував на своїй сторінці в instagram.

Максим Галкін на деякий час зник з поля зору шанувальників, як виявилося він зараз не вдома з дітьми і дружиною, а в Європі. Шоумен поїхав з Росії по роботі, його запросили виступити на приватному заході. Артист зазначив, що в рамках своєї робочої поїздки вирішив також насолодитися пам'ятками, зокрема відвідав кілька музеїв, а також послухав вуличних музикантів.

"Трошки пропав зі стрічки, але я тут з вами. Це я ходжу по музею. Ну точніше не зовсім тут, я від'їхав в Європу по роботі. Виступав на приватному заході, ну і заодно завжди користуюся можливістю відвідати який-небудь музей. За ці кілька днів мені вдалося потрапити відразу в три країни", - розповів Галкін.

На відео Максим Галкін коротко показав шанувальникам, як провів ці дні в Європі. У першій частині ролика артист прогулявся по музею, який за словами шанувальників, виглядає скромніше його будинку. Також деяким фанатам сподобалося, як артист розповів про інші країни і заявили, що чекають від нього якусь передачу про подорожі.

"Коли розумієш, що музей скромніше власного будинку", "Максим, ви випромінюєте позитив!!! Ваші ролики цікаво дивитися!!!", "У Вас дуже цікаво вийшло б розповідати про різні країни, поїздки, подорожі 🔥 🔥 🔥 хотілося б побачити якусь таку цікаву програму з вашою участю", " відео з музею, а як ніби вдома🤣ніякої різниці між замком Галкіна і Європейського музей не виявила😂", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Максим Галкін показав пустотливе фото Алли Пугачової.

Також наш портал інформував, що Аня Седокова показала обличчя зблизька і налякала фанатів.

Нагадаємо, що Волочкова без одягу здивувала шанувальників.