Настя Каменських поділилася курйозним відео з Потапом

Відома українська пара Настя Каменських і Олексій Потапенко вже кілька років перебувають у шлюбі й дуже щасливі. Пара часто ділиться з шанувальниками спільними знімками як з відпочинку, так і з повсякденного життя. Цього разу співачка насмішила фанатів курйозним відео з Потапом. Ролик опублікували на одній з фан-сторінок в instagram.

Настя Каменських має велику армію шанувальників і регулярно радує їх новим контентом на своїй сторінці в соцмережах. Найчастіше артистка постає перед користувачами мережі у відвертих нарядах або хвалиться фігурою в крихітних купальниках. Також зрідка публікує спільні знімки зі своїм чоловіком продюсером і репером Потапом.

Цього разу Каменських зняла досить курйозне відео, головним героєм якого став її чоловік. Співачка, мабуть, занудьгувала під час сніданку і вирішила пограти з камерою і ракурсами. Вона зняла на відео Потапа, який сидів біля вікна з "макіяжем". На відео артист сидить за столом і на перший погляд здається, що він нафарбований. Однак в одну мить Каменських змінює ракурс і стає зрозуміло, що вся справа в освітленні. Сонячне світло створило цікавий ефект на обличчі Потапа і Каменських вирішила показати це, щоб повеселити мережу.

Варто відзначити, що напередодні Каменських зізналася, що дуже рідко бачиться зі своїм чоловіком через постійні зйомки і концерти. Співачка зазначила, що їй дуже не вистачає уваги Потапа і опублікувала милий спільний знімок.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Настя Каменських показала доглянутий газон в рожевому бікіні.

Також наш портал інформував, що зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал показала, як загоряє в кущах на природі.

Нагадаємо, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах.