Компанія "Київстар" порадувала клієнтів новими мобільними технологіями.

Повідомляється, що "Київстар" збільшив покриття 4G мережі в 411 населених пунктах України, а це значить ще 226 000 жителів України з червня 2021 року зможуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом. Про це пише "UBR".


Зокрема, мова йде про жителів Білашки, Городниці, а також наступних населених пунктів:

Скриншот

На ці цілі компанія "Київстар" виділила більш ніж 1 млрд грн. Завдяки цим грошам, вдалося встановити більше ніж 15 000 базових станцій, на яких вже працює технологія LTE (4G). Вони в свою чергу надають доступ до послуг 4G в мережі оператора 88,5% населення України.


Для того, щоб скористатися послугою, необхідно мати лише смартфона, який підтримує технологію LTE / 4G, і відповідну SIM-карту (USIM), котру при необхідності можна отримати безкоштовно у оператора. При цьому компанія продовжує будівництво мереж нового покоління, щоб до 2022 року забезпечити доступ до 4G вже 90% населення.

Це хороша новина, тому що не можна заперечувати, що нові мобільні технології дають абонентам більше можливостей для особистісного розвитку, для бізнесу, дистанційних медичних консультацій, доступу до адміністративних послуг і багато чого іншого.

До слова, в травні 2021 року 124 тисячі жителів України отримали можливість користуватися новими мобільними технологіями в мережі 4G "Київстар". Тоді компанія збільшила покриття в 329 населених пунктах. Все це тільки початок і вже в найближчому часі компанія планує забезпечити доступ до 4G вже 90% населення.

Раніше "Hyser" писав про те, що жителі області залишаться без зв'язку "Київстар", на що є своя причина.

Також наш портал повідомляв, що "Київстар" обрадував дешевими пропозиціями.

Нагадуємо, що "Vodafone" обрадував українців безкоштовним інтернетом.