Американський військовослужбовець порівняв міць армії НАТО і РФ

Глава Російської Федерації Володимир Путін практично ніколи не упускає можливості похвалитися міццю своєї армії і досягненнями у військовій техніці, проте на ділі все не так райдужно. Капітан 1-го рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах порівняв війська Росії з автомобілем"Запорожець". Свою думку він висловив в інтерв'ю obozrevatel.

Гаррі Табах зазначив, що Росія неодноразово намагалася продемонструвати "силу" іншим країнам. Наприклад, нещодавно Кремль намагався дати зрозуміти, що" має право " на Чорне море і хотів продемонструвати це військовим НАТО, які проводили підготовку до військово-морських навчань Sea Breeze. Однак військова міць Альянсу на багато перевершує армію РФ, тому вони можуть в будь-який момент перекрити Чорне море.

Американський військовий заявив, що російську армію можна порівняти з "Запорожцем", а ось війська НАТО - це Tesla.

"Порівнювати ці армії - це як порівнювати "Запорожець" з Tesla", - зазначив він.

Армії НАТО і Росії відрізняються не тільки кількістю військових, високими технологіями, а й професіоналізмом, рівнем навчання і рівнем життя військовослужбовців.

Гаррі Табах підкреслив, що наприклад, Туреччина і США не в зовсім ідеальних відносинах, проте в НАТО працюють разом. Росія ж не має не тільки високих технологій, а й союзників. Крім того, він додав, що українська армія за роки війни з Росією сильно змінилася. Якщо порівнювати армію України зараз і з тим рівнем, що був 2014 році, то різниця колосальна і в Росії це добре розуміють.

Раніше портал Hyser повідомляв, що експерт розповів, чи зважиться глава Кремля Володимир Путін віддати наказ про повномасштабний наступ на Україну.

Також наш портал інформував, що глава РФ Володимир Путін осоромився через уявні ракети НАТО в Україні.

Нагадаємо, що відомий політолог з Росії зробив прогноз щодо падіння режиму Володимира Путіна.