У Львові вжили деякі заходи обережності через небезпеку коронавірусу "Дельта".

Зокрема, місцева влада має намір посилити контроль за дотриманням карантину в закладах громадського харчування і зайнятись облаштуванням додаткових ліжок з киснем. Відповідною інформацією з цього приводу поділився міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє "ТСН".

у Львові вже посилили дотримання карантину і ставлять кисневі ліжка, фото: YouTube

Він зазначив, що міська влада стежить за ситуацією з СOVID-19 за кордоном, де знову спостерігається спалах захворювання, а тому в місті вирішили підготуватися заздалегідь до боротьби з вірусом. Адже Садовий не виключає, що через кілька тижнів епідеміологічна ситуація може суттєво погіршитися і у Львові.

Він вважає, що рано всі розслабилися, адже коронавірус як і раніше небезпечний. Тим більше, що в Україні вже зафіксовані перші випадки нового штаму "Дельта". Враховуючи це, чиновник вважає, що позитивна статистика захворювань в Україні може змінитися в гіршу сторону вже восени і тоді доведеться пожинати плоди.

Садовий побоюється погіршення ситуації з коронавірусом у Львові, фото: РБК-Україна

Варто зазначити, що через загрозу нового спалаху захворюваності китайською коронавірусною інфекцією у Львові зібрали комісію з надзвичайних ситуацій, яка затвердила наступне:


До слова, щодо останнього пункту в цьому списку. Справа в тому, що дійсно, згідно з висновками МОЗ, наявні в Україні вакцини здатні захистити від небезпечного штаму "Дельта".

Раніше "Hyser" писав про те, що Росія третій день поспіль б'є рекорди по смертності від ковіда.

Також наш портал повідомляв, що у МОЗ попередили щодо небезпечного нового штаму вірусу "Дельта".

Нагадуємо, що експерти розповіли, як захиститися від небезпечного штаму "Дельта".