У Львівській області сталося страшне ДТП.

У Львівській області п'яний батько разом зі своїм другом посадили за кермо авто 11-річного хлопчика. На складній ділянці дороги дитина не впоралася з керуванням машини і вилетіла в кювет. Дорожньо-транспортна пригода сталася у Львівській області. Дитина померла до приїзду карети швидкої допомоги на місці. А ось двоє дорослих вижили, хоча отримали множинні травми голови, грудної клітини і м'яких тканин.

На місці аварії уламки авто і запалена лампадка.

Момент аварії потрапив на камеру зовнішнього спостереження. Можна помітити, як авто швидко рухається по грунтовій дорозі, а потім різко злітає в кювет. Удар був занадто великої сили.

Але ні батько, ні його супутник відразу не викликали ні поліцію, ні швидку допомогу. На кадрах камери зафіксовано, що поліція приїхала на місце події тільки через 44 хвилини, а карета швидкої допомоги - через 59 хвилин. Можливо, якщо батько відразу ж викликав медиків, то дитину вдалося б врятувати. Поліцію викликав охоронець підприємства, яке розташоване недалеко від місця аварії.

Лікарі до постраждалих не пускають, кажуть, з ними працюють психологи. А ось родичі стверджують-батько Дениса своєї провини не визнає, каже сталося це випадково. Також вони розповіли, що чоловік раніше працював у правоохоронних органах і буквально насильно змушував Дениса сідати за кермо авто.

Мама і бабуся тільки на годину залишили дитину з батьком, але коли вони повернулися, то дитина була мертва.

у Львові за кермом авто загинула 11-річна дитина, фото: скріншот

у Львові за кермом авто загинула 11-річна дитина, фото: скріншот

у Львові за кермом авто загинула 11-річна дитина, фото: скріншот

Раніше Hyser писав про те, що під Києвом блискавка влучила в авто.

Також писали, що під Києвом фура протаранила автобус.

Нагадаємо, що у Києві сталася серйозна ДТП.