57-річна Лоліта завжди намагалася дивувати шанувальників відвертими нарядами. То вона шокувала публіку обтягуючим прозорим трико, забувши про такий важливий предмет нижньої білизни, як ліфчик, а-то і зовсім з'являлася без туфель. Однак, все це раніше відбувалося на сцені, а зараз же женщина без комплексів і королева епатажу з'явилася в "голому" вбранні на вулицях Москви.

Так, днями популярна співачка Лоліта Мілявська вирішила підняти настрій змученим ковідофактом москвичам і вийшла на вулиці Москви в епатажному вбранні. Кадри з прогулянки вона розмістила у своєму Instagram- акаунті.

Компанію артистці склав її колега по шоу-бізнесу, молодий репер Коста Лакоста.

Обидва були одягнені у все чорне, ось тільки Коста був дійсно одягнений - він був у плащі і спідниці, а ось Лоліта для виходу на вулицю вибрала облягаючий напівпрозорий комбінезон і чорне боді.

Такий епатажний образ, до речі, був обраний не дарма. Вся справа в тому, що творчий тандем співачки і репера презентував таким чином свою нову роботу - трек "Антиклімакс". Випадковість чи ні, але музиканти записали його після знайомства на дні народження Івлєєвої.

Погодьтеся, тільки Лоліта Мілявська могла так шикарно уявити іронічний трек про клімакс, який в суспільстві часто вважається табуйованою темою. У неї вже давно склався імідж сміливої артистки, яка говорить про те, про що інші бояться навіть подумати.

Для зйомки кліпу артисти зробили ставку на несподіванку, адже навіть кліпмейкер Микита не був присвячений, що конкретно відбуватиметься. У підсумку вся творча група разом з артистами заходили в аптеку, продуктовий магазин, переходили дороги. Все було знято таким чином, щоб глядач бачив живу реакцію звичайних людей, які зустрілися співачці і реперу.

У коментарях до відеоролика користувачі соцмережі із захопленням відреагували на сміливий вихід співачки. Сама ж Лоліта раділа, що не натрапила на агресивних москвичів, які б і в спину плюнули, і конфлікт влаштували.

Зазначимо, що раніше Лоліта розповідала журналістам, що вона проживає в районі Таганки. І на відео вона якраз йде по вулиці Великі Каменярі, яка починається від Таганської площі.

Раньше "Нуѕег" повідомляв про те, що Лоліта Мілявська потрапила в халепу з невдалим образом.

Також наш портал писав, що Лоліта Мілявська опублікувала на сторінці свого мікроблогу провокаційне відео.