Прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував можливості зустрічі Володимира Зеленського і Володимира Путіна.

У Мережі вже не раз говорили про те, що зустріч Зеленського і Путіна повинна відбудуться. Але ніхто ніяких конкретних дат не називав. Це все наводило на думку про те, що Кремль не збирається вести прямий діалог на президентському рівні з Україною. А днями прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков і зовсім заявив про те, що ніякої підготовки до зустрічі двох лідерів не ведеться.

Як пояснив російський лідер, що на це є відразу кілька причин.

"Ускладнює зустріч Путіна з Зеленським як невиконання Мінських угод, так і розбіжність у презентації демократичності президента України при його позбавленні від опонентів».

Останній пункт-це, мабуть, чіткий натяк на Медведчука.

Але в той же час 20 травня сам Володимир Зеленський розповів про те, що переговори про його зустріч з Путіним вже розпочаті.

Тоді ж Кремль в коментарі російському " РБК " підтверджував підготовку зустрічі Путіна і Зеленського, нехай і з уточненням, що йде вона складно. Це вже було хорошим зрушенням у цьому питанні. Тому були всі надії на те, що зустріч двох лідерів все ж відбудеться.

Але днями Пєсков вже нічого не говорив про зустріч і знову повернувся до тези Зеленського з інтерв'ю «Інтерфаксу», де президент говорив, що якби українці і росіяни були одним народом - над Думою був би прапор України. Каже, " РФ з повагою ставиться до суверенітету України і не має бажання розмістити свій прапор на її території». Таким чином поки переговори про зустріч зайшли в глухий глухий кут і поки складно говорити про те, коли вони знову будуть відновлені.

Раніше Hyser писав про те, що в окупованому Криму знову почалися масові потопи, люди на межі.

Також писали, що українці обурені рішенням невизнаного президента Лукашенка.

Нагадаємо, що експерт розповів про те, коли Росія може напасти на Україну.