Скандального народного депутата Євгена Брагара затримали в Києві патрульні поліцейські, коли він пересувався по місту на своєму автомобілі Toyota Camry.

Повідомляється, що авто на було відсутнє підсвічування номера, пише "Кореспондент". Після зупинки правоохоронці запропонували нардепу проїхати на медосвідчення.

Інцидент стався в суботу, 3 липня, близько 22 години вечора в Дарницькому районі столиці.

Коли поліцейські перевіряли документи нардепа, вони заодно поцікавилися станом водія і запропонували йому поїхати до лікаря-нарколога. Брагар погодився.

Коли депутат отримав на руки документ з негативним результатом від незалежної лабораторії, він відразу ж відправився в Дарницьке управління поліції "для написання заяви на патрульних".

Нагадаємо, що Євген Брагар - це той самий народний депутат, який запропонував українській пенсіонерці продати собаку і оплатити комунальні послуги. Після такої заяви розгорівся справжній скандал і фракції Слуга народу довелося вибачатися за свого нардепа.

Пізніше сам Брагар виклав версію того, що сталося. За його словами, патрульні зупинили його через відсутність лампочки на задньому номері і стали натякати на хабар. Після того, як нардеп не став їм давати хабар, поліцейські припустили, що він управляє авто в стані наркотичного сп'яніння.

"Слуга народу" опублікував в якості підтвердження результати експрес-тестування, які показали, що в крові водія немає заборонених речовин.

Раніше Hyser писав про те, що соратниця Тимошенко зібралася у відпустку, яка обійдеться їй більше річної зарплати.

Також Hyser повідомляв, що колишня активістка Майдану і голова " Жіночої сотні "Ірма Крат напала на народного депутата від" Слуги народу " в стінах Верховної Ради.

Нагадаємо, що відома українська телеведуча пред'явила серйозні звинувачення голові Мінкультури Олександру Ткаченку.