Анастасія Волочкова викликала фурор в мережі новим знімком

Знаменита російська балерина, танцівниця та актриса Анастасія Волочкова скромністю не виділяється і не упускає можливості продемонструвати свої принади. Вона регулярно ділиться яскравими знімками в самих неймовірних позах. Так, зірка в черговий раз вирішила похвалитися розтяжкою і сіла на шпагат. Фото, яке вона опублікувала на своїй сторінці в instagram вийшло досить барвистим, але одна деталь спантеличила шанувальників.

На новому знімку Анастасія Волочкова піднялася на купіль в одному купальнику і сіла на шпагат. Танцівниця регулярно ділиться подібними знімками, так як дуже любить свою купіль і вже не раз позувала в ній на камеру.

"Прекрасний вихідний! Але без шпагату він неможливий!😂 🩰 А ви як проводите час?",- підписала знімок Волочкова.

Відповідно здивувати шанувальників їй би не вдалося, якби не одне "але". Якщо придивитися можна побачити, що пупок зірки "натягнувся" аж під діафрагму. Шанувальники не змогли упустити таку деталь і почали задавати знаменитості незручні питання в коментарях. Деякі користувачі Мережі запідозрили, що "натягнутий" пупок балерини це результат фотошопу.

"Настуся, чому пупок в районі сонячного сплетіння?", "А пупок, що там робить?", "😂 😂 😂ось пупок натягнула!!! Під діафрагму заліз!!! Настя, ну як так-то???? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣", "Мабуть, талію робила!", "Настя, ви просто змушуєте мене працювати над собою) ваші шпагати і фото в купальнику мене стимулюють на тренування:) ви просто вогонь", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Анастасія Волочкова викликала огиду, сівши на шпагат в грязі.

Також наш портал інформував, що російський співак Микола Басков похвалився яскравим фото з відпочинку.

Нагадаємо, що Ані Лорак похвалилася підтягнутою фігурою і назвала її досконалістю.