Опади в черговий раз завдали шкоди жителям окупованого Криму

Цього літа Крим серйозно страждає від потопів, і вони, схоже, не збираються припинятися. Так, в Бахчисарайському районі півострова пройшли сильні зливи, через які був введений режим надзвичайної ситуації. Про це повідомляє Інформаційний портал "Главком ".

Повідомляється, що в Бахчисарайському районі вже випала норма опадів за два місяці, в результаті чого вода затопила понад шістдесят домоволодінь. Крім цього, з'явилася інформація про те, що одна жінка пропала безвісти. В даний момент її розшукують рятувальники.

Місцева влада створила спеціальну комісію, яка оцінюватиме збитки, завдані стихією житлам людей.

Зазначимо, що в неділю, 4 липня, на територію Кримського півострова повернулися сильні дощі, в результаті чого там до обіду підтопило підвали житлових багатоквартирних будинків у Червоногвардійському районі. У селі Бахчисарайського району стався схід селевого потоку, в селі Куйбишеве підтопило приватні домоволодіння. Крім цього, серйозні опади призвели до того, що дві місцеві річки, Бельбек і Коккозка, вийшли зі своїх берегів.

Нагадаємо, що від дій стихії постраждало також і місто Сочі. На нього обрушився найсильніших ураган зі швидкістю вітру в 22 метри в секунду. В результаті шквального вітру було повалено 34 дерева, одне з яких заблокувало дорогу неподалік від готелю "Москва".

Там же, на вулиці Фрунзе і зовсім трапився нещасний випадок: молодий чоловік діставав з салону авто пакети з продуктами і на нього звалилося дерево. Його кинулися рятувати два чоловіки, але тут же обрушилося ще одне дерево. В результаті події одна людина загинула, другий потрапив до лікарні, а третій від госпіталізації відмовився.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Бердянську пройшов Серйозний ураган зі штормом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українське судно в Чорному морі зазнало аварії.

Також "Hyser" писав, що військовий експерт спрогнозував, коли Росія може напасти на Україну.