Користувачі соціальних мереж висміяли Саморобний балкон

В Україні нерідко можна зустріти біля будівель прибудови, які можуть здатися як мінімум сумнівними. Один з подібних проектів, Саморобний балкон на першому поверсі, висміявши користувачі Мережі в соціальній мережі Twitter. Його опублікував користувач під нікнеймом "out of context Ukraine".

Так, в профілі був опублікований скріншот, по всій видимості, рекламної публікації в іншій соціальній мережі-Instagram. На фотографії в публікації присутній напис " Балкон 6х2.5. Виготовлення зайняло 2 тижні. Монтаж 4 години.

Незважаючи на такі вражаючі характеристики по швидкості збірки і установки, користувачі Мережі на подібні балкони відреагували негативно, залишаючи під публікацією критикують твіти.

"А мізків-нуль", "вже бачу як капає кондиціонер з поверху вище доведе їх до неврозу", "жлобство совкове не знає заходів"," в нормально країні такий "балкон" змусили б забрати за 2 години... Там і в голову не прийшло б таке "будувати", "відраза", — відреагували на подібний балкон користувачі Мережі.

Нагадаємо, дивно поводитися деяким українцям вдається і за рамками архітектурного мистецтва. Наприклад, не так давно в Харкові неадекватний молодий чоловік спробував пролізти в чужий автомобіль.

Молодий чоловік став ломитися в машину, стверджуючи, що в багажнику лежить хтось, і його потрібно звільнити. Природно, це був абсолютно випадковий автомобіль і нікого в багажнику не замикали. У зв'язку з такою неадекватною поведінкою очевидці викликали поліцію.

Передбачається, що неадекватна поведінка молодої людини була пов'язана з алкогольним або наркотичним сп'янінням. Ця версія цілком вірогідна, враховуючи, яка кількість наркотиків на сьогоднішній день зібрано в Харкові. У Мережі регулярно з'являються ролики, на яких відображені люди, які роблять або розшукують закладки.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Росії порвався великий надувний космонавт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зірка "Сватів" розповіла, в якій сукні рятується від спеки.

Також "Hyser" писав, що у Криму ще один район став жертвою серйозного потопу.