Не встигли шанувальники популярного українського музиканта Дзідзьо (Михайло Хома) змиритися з тим, що артист розлучився з дружиною Ярославою після 8-ми років шлюбу, як потрапив у новий скандал.

На цей раз спливла інформація про те, що всім добре відомий образ харизматичного діда з оригінальним лексиконом, Михайло запозичив у іншого артиста.

Журналісти програми «Викриття» провели розслідування і відшукали того, хто першим придумав образ, донедавна активно використовуваний Дзідзьо.

Довгий час Виконавець асоціювався з глядачами з шоуменом Дідом Андроном – екс-телеведучим телеканалу М1. Але, як з'ясувалося, цей сценічний образ з'явився завдяки креативності музиканта і композитора Андрія Підлужного – автора хітів для Тіни Кароль і «Скрябіна».

Він пояснив, що після припинення роботи на ТБ переключився з діда Андрона на інші проекти. Коли він побачив Дзідзьо, то дізнався в ньому свого персонажа. За словами артиста, він не має наміру ініціювати судові розгляди з цього приводу.

Користувачі соцмереж почали обговорювати отримані відомості і деякі з них припустили, що ця "цькування" організована екс-дружиною музиканта:

До слова, на момент підготовки цієї публікації Михайло Хома не давав жодних коментарів на цю тему, а у своєму мікроблозі ділиться подробицями зйомок нового проекту:

Раніше "Hyser" писав про те, що відомий український виконавець став батьком вчетверте.

Також наш портал розповів про те, що Андрій Данилко поділився з шанувальниками подробицями свого стану здоров'я.

Нагадуємо, що старша дочка Ольги Сумської здивувала шанувальників особистим зізнанням про почуття у старшому чоловікові.