У Києві відколовся шматок від моста впав на авто.

У Києві автомобіль постраждав на центральному проспекті. Там шматок від мосту відколовся під час жвавого руху машин. Він впав на лобове скло одного з авто. Інцидент стався недалеко від метро Берестейська. В результаті цього нещасного випадку ніхто не постраждав. І це велика удача.

Пізніше повідомили, що патрульні перекрили рух по лівій смузі під шляхопроводом.

Після інциденту в КМДА заявили, що фахівці КП "Київавтодорміст" почали обстеження конструкцій шляхопроводу. Найближчим часом обіцяють виконати першочергові протиаварійні роботи.

В адміністрації заявили, що сталося осипання захисного шару бетону і частин перильної огорожі. В рамках робіт планується замінити прогонову будову і прибрати колони, встановлені на проїжджій частині проспекту.

Зазначимо, це не перший випадок подібних ситуацій у Києві. Так як більшість мостів та інші міських споруд знаходяться у вкрай сумному технічному стані. Вони вимагають ремонту, але поки цим питанням ніхто не займається. При тому, що місцева влада не раз говорили про те, що ремонт мостів найближчим часом якраз планується.

Частково деякі конструкції були відремонтовані. Але більшість мостів потрібно ремонтувати комплексно. Тому що вони вже зараз становлять велику небезпеку.

У соціальній мережі жителі і гості Києва не раз викладали фото того, в якому насправді стані знаходяться Мости. І це стосується не тільки міських мостів, а й тих, які розташовані в області. На сомом справі це проблема всієї України.

Раніше Hyser писав про те, що у Києві в авто з амаою і дітьми на швидкості влетіла інша машина.

Також писали, що у Польщі в ДТП постраждали українці, в тому числі і дитина.

Нагадаємо, що на Львівщині в ДТП загинула 11-річна дитина, яка перебувала на кермом авто.