На Камчатці зник літак з кількома десятками пасажирів на борту

На Камчатці сталася надзвичайна подія з пасажирським літаком. Екіпаж повітряного судна не вийшов на зв'язок у призначений час. За попередньою інформацією літак міг зазнати аварії. Співробітники МНС ведуть пошуки над морем і сушею. Про це пише bbc.com.

За даними МНС літак Ан-26, який здійснював пасажирський рейс
Петропавловськ-Камчатський-Палана, не вийшов на зв'язок у встановлений час. Згідно з інформацією на борту повітряного судна перебувало 22 пасажири, двоє з яких діти до 12 років і 6 членів екіпажу. Крім того, одним з пасажирів даного рейсу є глава Палани.

Відзначається, що пасажирський літак не тільки не вийшов на зв'язок, але і зник з радарів. Деякі ЗМІ пишуть, що Ан-26 міг зазнати аварії недалеко від вугільного розрізу селища Палана. За маршрутом Ан - 26 вже відправили літак і два вертольоти з рятувальниками. Пошуки зниклого рейсу ведуть як над сушею, так і над морем. Також для пошуків літака задіяли Тихоокеанський флот. Пошуки за допомогою авіації триватимуть до настання темряви.

Також за інформацією ЗМІ біля узбережжя Камчатки рятувальниками був зафіксований слабкий радіосигнал, який, ймовірно може подавати аварійний радіобуй зниклого судна. За попередньою інформацією літак міг зазнати аварії через відмову техніки, погану видимість або помилки пілота.

В той самий час за інформацією синоптиків в районі пошуків літака зараз спостерігається низька хмарність, без опадів і слабким вітром. Відзначається, що видимість становить 50 кілометрів.

Раніше портал Hyser повідомляв, що величезний Boeing 737 здійснив екстрену посадку прямо у хвилі Тихого океану.

Також наш портал інформував, що пілот на рейсі "Познань-Одеса" не пускав українців на борт і назвав себе королем.

Нагадаємо, що у лондонському аеропорту сталася аварія з російським лайнером.