Одеські депутати розсмішили мережу своїм "знанням" української мови

Багато хто пам'ятає прем'єр-міністра часів Віктора Януковича Миколу Азарова, якому все ніяк не вдавалося опанувати українську мову. Сам політик вже давно проживає в Росії, але його "нащадків" ще можна зустріти в Україні. Так, в мережі показали курйозне відео виступу одеських депутатів. Ролик опублікували на сторінці out of context Ukraine у соцмережі twitter.

У мережі набирає популярність нарізка виступів одеських депутатів, яким українська мова дається дуже складно. Політикам насилу вдається вимовити кожне слово, а деякі взагалі впадають в ступор при необхідності висловитися національною мовою.

Так, перший депутат на відео починає впевнено говорити українською, але тут раптово дуже смішно запинається, і як ні в чому не бувало продовжує говорити далі. Другий герой відео повеселив мережу ще більше. Депутату дали слово, він почав проявляти спроби викласти думку українською мовою, але в якийсь момент падає в ступор і починає мовчати.

Користувачів мережі дуже повеселили "знання" української мови. Деякі навіть згадали Миколу Азарова, який за час перебування на посаді прем'єр-міністра чимало повеселив українців своїми курйозними мовними ляпами.

Коментар. Фото: скріншот twitter
Коментар. Фото: скріншот twitter

У мережі можна зустріти безліч курйозних висловлювань Азарова, які вже стали мемами. Одним з таких в коментарях поділилися користувачі мережі.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Юлія Тимошенко заявою про себе і олігархів змусила нардепів вибухне реготом.

Також наш портал інформував, що момент бійки нардепа Іллі Ківи та Миколи Тищенка розсмішив мережу.

Нагадаємо, що знаменитий депутат Олег Ляшко вирішив епатувати українців і роздягнувся в прямому ефірі.