Знаменитий український виконавець Melovin під час свого виступу на музичному фестивалі Atlas Weekend зробив камінг-аут. Провокаційна поведінка артиста викликала бурхливу реакцію в соцмережах і ЗМІ.

Так, виконуючи номер на сцені Melovin поцілував спочатку танцівницю, а потім – зробив теж саме з танцівником-хлопцем. На своїй сторінці в Instagram він пояснив мотиви свого вчинку: "Мій офіційний камінг-аут, який відбувся на сцені, був вирізаний з прямого ефіру М1. Моє відео досі не завантажують на YouTube. І все тому, що я показав свою сутність».

При цьому цей фрагмент був вирізаний з ефіру, що викликало обурення, як у самого артиста, так і у його фанатів. На офіційній сторінці української медіакомпанії StarLightMedia пізніше з'явилося пояснення причин, за якими камінг-аут Melovin не потрапив в ефір.

"Нам усім шкода, що такий важливий момент висловлювання артиста не потрапив у прямий ефір. Прикро, що команда каналу не була проінформована про запланований момент і продовжилася трансляція за традиційними принципами трансляції-перемикання активності, зміна локацій і учасників на велику динаміку і яскравість кадру " - сказано в повідомленні.

Що стосується реакції аудиторії, то її думки розділилися на два табори: одні - захоплювалися, інші - засуджували...

Раніше "Hyser" писав про те, що Андрій Данилко розповів правду про стан свого здоров'я.

Також наш портал розповів про те, що Володимир Дантес показав, як розважає Надю Дорофєєву на вихідних.

Нагадуємо, що соцмережі розчулили фото маленьких синів Діми Монатіка.