У Києві чоловік відкрив вогонь по правоохоронцях

У середу, 7 липня в Києві чоловік влаштував стрільбу, в результаті якої був поранений поліцейський. Правоохоронці провели спецоперацію для упіймання злочинця. Про це інформує obozrevatel.

Інцидент стався на Голосіївському проспекті, 58 а, куди поліцейські приїхали на виклик через конфлікт у квартирі. Власник житлоплощі здійснив постріл з мисливської рушниці в напрямку правоохоронців.

Повідомляється, що в результаті стрілянини один з поліцейських був поранений в руку, а інша людина отримала поранення в обличчя. Після скоєного, чоловік забарикадувався у квартирі. На місце події прибуло керівництво поліції.

Місце події. Фото: obozrevate
Місце події. Фото: obozrevatel

Місце події. Фото: obozrevate
Місце події. Фото: obozrevate

Начальник поліції Андрій Крищенко заявив, що в Києві була введена спецоперація для упіймання стрілка, в якій задіяні спецназівці. Постраждалих від рук стрільця передали медикам для надання медичної допомоги.

Пізніше за інформацією ЗМІ журналістам вдалося поспілкуватися зі зловмисником через його родича. Чоловік заявив, що забарикадувався у квартирі й фізично не може відкрити двері. Через деякий час з вікна квартири стрілка пішов дим.

За інформацією пресслужби МВС чоловік скоїв підпал квартири, де ховався від правоохоронців. На місце події оперативно прибули рятувальники та провели необхідні заходи з ліквідації загоряння.

Стрілець. Фото: 24канал
Стрілець. Фото: 24канал

Зрештою правоохоронцям вдалося затримати стрілка.

Раніше портал Hyser повідомляв, що під Миколаєвом підліток влаштував стрілянину за кермом автомобіля.

Також наш портал інформував, що у Запоріжжі сталася стрілянина біля МакДональдса.

Нагадаємо, що у Києві дві компанії влаштували розбирання, яка переросла в бійку і закінчилася стріляниною.