Молодша сестра Софії Ротару захопила шанувальників помолоділим виглядом

Українська виконавиця Ауріка Ротару, яка є молодшою сестрою знаменитої співачки Софії Ротару здивувала користувачів мережі помолоділим виглядом. Відповідне фото жінка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Ауріка Ротару вирішила відпочити від повсякденних турбот і як більшість українців, вирушила на відпочинок до моря. Для літнього відпочинку співачка вибрала Туреччину. На знімку сестра Софії Ротару позує в легенькій жовтій сукні у квіточку і темних сонцезахисних окулярах.

"Гарного всім настрою!",- підписала знімок Ауріка.

Судячи з усього знаменитість вирішила розслабитися і погуляти босоніж по пляжу, насолоджуючись заходом. Варто відзначити, що такий літній образ співачки дуже припав до лиця і виглядає вона так, як нібито помолодшала на 10 років.

Здивувалися зовнішності Ауріки Ротару і шанувальники. Знімок зібрав багато коментарів, серед яких одні компліменти і захоплення.

"Красуня наша!😍 Сумували за вами!", "Аурелія Михайлівна, вам теж. Гарного відпочинку і чудового настрою❤️✨ 💞 😍 🥰", "Ви у нас найкраща, дорожу вами всім серцем, спасибі вам величезне. З вами завжди прекрасний настрій. І вам всім гарного відпочинку і прекрасного настрою ❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼", "красуня", "Красуня! Мила Ауріка, бажаю вам відмінного відпочинку і маси позитивних емоцій! 🤗 🤗 🤗", "Супер🔥", "Сумували", - написали шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що син Софії Ротару поділився сумним записом про дорогу людину, якої вже немає.

Також наш портал інформував, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах.

Нагадаємо, що зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал похвалилася білизною в якій рятується від спеки.