Донька відомої української співачки Олі Полякової Марія Полякова є не тільки користувачем Instagram, але і TikTok, куди публікує короткі ролики.

Цього разу 16-річна дівчина вирішила промонструвати новий купальник чорного кольору, зробивши акцент у вигляді чорних стрілок на очах. Вона позувала під музику в басейні і підспівувала виконавцю, рухаючись в такт.

Коротке відео за нетривалий час набрало безліч коментарів і основна їх частина була не зовсім позитивними. Частина фоловерів Полякової-молодшої вважають, що в її такому юному віці малювати такі яскраві стрілки не потрібно. А інші не помітили нічого поганого в тому, що вона підкреслює свою індивідуальність.

Але найбільше привернув увагу купальник Маші.

"Заберите у ребенка косметичку😂", "Заберите у нее подводку для глаз", "Стрелки убрать,брови накрасить,все😍", "Вперше бачу щоб купальник так ідеально сів 😍 шикардос!", "Что тебе не идут стрелки, ибо глаза итак узкие", "Купальник 😍😍😍😍😍😍", "Пускай как хочет так и рисует😍😍 красивая", "Стрелки кошмарные ,а так мамина красотуля", "Выкить подводку для глаз или научись это делать красиво😂", "Красивый купальник и красивая ты😍", "Фирма купальника подскажите плиз ‼️‼️‼️" (Орфографія збережена-прим. ред.) - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова влаштувала фотосесію в червоному бікіні-нові знімки зірки розлютили її фанатів.

Також Hyser повідомляв, що Олю Полякову розкритикували за фотосесію в міні-бікіні - суперблондинка похвалилася ідеальною фігурою.

Нагадаємо, що Оля Полякова підтримала збірну України з футболу-співачка записала мотивуюче відео топлес.