У мережі сміються з полтавських голубів, які "організували пограбування" фури з насінням

У Полтаві стався курйозний випадок, який дуже повеселив користувачів мережі. "Компанія" голубів вирішила поласувати насінням і для цього організувала майже справжнє "пограбування". Відповідний ролик опублікували на сторінці "Веселий перець" у соцмережі facebook.

Водій залишив фуру без нагляду і цим вирішили скористатися полтавські голуби. Птахи налетіли на автомобіль і почали намагатися пробратися під брезент, під яким, по всій видимості, знаходилися насіння.

"Добрий ранок. У Полтаві голуби вже пограбували фуру з насінням, а ви ще спите", - йдеться у підписі до відео.

Очевидці, що проходять повз, вирішили зафільмувати "пограбування", яке влаштували голуби, адже таке точно не доводиться бачити кожен день. Відео викликало справжній фурор в мережі. Деякі користувачі Мережі пожартували, що птахи рятують водія від перевантаження, а інші назвали їх казнокрадами.

"Перевантаження відбирають...", "А у нас як не миші, то голуби країну розкрадають, це біда", "в нашій державі одна біда казнокради", "на Тернопільщині з'їли щури зерно, а тут голуби", "якби не голуби, миші і щури, нам би краще жилося. Але куди від них дінешся???", "Все, ціна на масло піде в гору", "що, йти запасатися борошном, тому що знову подорожчає ????",- написали в коментарях під відео.

Коментар. Фото: скріншот facebook
Коментар. Фото: скріншот facebook

Коментар. Фото: скріншот facebook
Коментар. Фото: скріншот facebook

Коментар. Фото: скріншот facebook
Коментар. Фото: скріншот facebook

Раніше портал Hyser повідомляв, що користувачів мережі розсмішили мовні ляпи одеських депутатів.

Також наш портал інформував, що українців насмішили альтернативним складом збірної України з футболу на Євро-2020.

Нагадаємо, що у Кирилівці компанія Дідів Морозів "захопила" корабель і насмішила курортників.