Героїня першого сезону "Холостячка" і переможниця шоу "Танці з зірками" Ксенія Мішина показала у своєму профілі в Instagram нове чуттєве відео, на якому позує разом з коханим Олександром Еллертом.

На бекстейдж-відео 32-річна актриса і її обранець цілуються, обіймаються і весело сміються.

Даним відео Мішина хотіла розповісти, наскільки важливо почуття гумору у відносинах і як воно рятує у важкі хвилини.

"На мою думку почуття гумору-це як друг по життю. Такий друг, який завжди на позитиві, завжди в ресурсі і успішний, але найголовніше цей друг завжди готовий поділитися з тобою своїм оптимізмом і веселощами", - пише вона.

Дівчина продовжує і пише, що такий підхід використовують люди, які зрозуміли життя.

"Такий підхід-це не про площину, як багато хто думає, а про силу і розум на мій погляд. Людина, яка може на все подивитися з точки зору гумору, це людина яка зрозуміла життя", - продовжує Мішина.

Актриса впевнена, що почуття гумору дуже допомагає у важкі періоди. Це коли "хочеш вбити партнера", а потім посміхаєшся йому. Мішина зізнається, що дуже любить сміятися.

"Так що, смійтеся на здоров'я, смішіть своїх близьких і не бійтеся виявитися смішними , це не так страшно:) @ellert_a, підтвердь і давай ще більше жартів в наше життя😆 🤣", - рюзіміровала вона.

"Красивые, влюблённые , счастливые ❤️", "Эллерт и Ксения- самая красивая пара в мире😍", "С тем, с кем искренне смеешься - хочется жить", "Боже, спасибо что послал Ксюше Сашу, а Саше Ксюшу! Желаю вам пронести эту любовь через всю жизнь, успехов в работе, здоровья и конечно же детей!🙏🏻❤❤❤", "Какие вы крутые😍🔥 смотреть на вас - одно наслаждение 🥰 САМЫЕ САМЫЕ😍" (Орфографія збережена - прим. ред.), - пишуть фоловери, милуючись парою.

Раніше Hyser писав про те, що Ксенія Мішина порадувала своїх шанувальників барвистим фото.

Також Hyser повідомляв, що Ксенія Мішина розкрила кривавий секрет про зв'язок з Еллертом.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва сильно здивувала своїх шанувальників недавнім перетворенням.