Відома українська співачка Оля Полякова буквально днями повернулася з сонячної Туреччини, де провела свою відпустку.

Співачка опублікувала кілька кадрів, похвалившись прекрасною фігурою і довгими ногами.

Так, на слайді з трьох знімків блондинка зображена з продюсером і організатором Світланою Легкою. Артистка для фото вибрала купальник золотого кольору, а Світлана зупинила свій вибір на рожевому.

"Класно коли у тебе є подружка! А у вас є подружки??? Напишіть історію відпустки з подругою! Обіцяю нікому не розповісти😂 😂 😂@ alibeyhotels # lovealibey ", - написала Ольга під знімком.

Спочатку дівчата позували в повний зріст, а потім присіли на пісок і посміхалися в камеру. Шанувальники захопилися прекрасними фотографіями в профілі Полякової.

Але не тільки себе оюбімую любить показувати зірка, але і свою сім'ю. Так, днями вона опублікувала знімок своєї старшої дочки, яка позувала з автоматом.

"Господиня картелю", - підписала вона фото.

Але шанувальники оцінили фотографію Маші Полякової не зовсім позитивно. Один з них обурився, що дівчина тримає в руках автомат, коли в країні йде війна. Інший же вказав на те, що їй зовсім зовсім не йде зброя в такому молодому віці і порадив краще взяти в руки букет квітів.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова влаштувала фотосесію в червоному бікіні-нові знімки зірки розлютили її фанатів.

Також Hyser повідомляв, що Олю Полякову розкритикували за фотосесію в міні-бікіні - суперблондинка похвалилася ідеальною фігурою.

Нагадаємо, що Оля Полякова підтримала збірну України з футболу-співачка записала мотивуюче відео топлес.