Свято Івана Купала обернулося трагедією для жителів міста Коростень. Під час святкового заходу з використанням піротехніки стався вибух. Є постраждалі.

Вчора, 9 липня, жителі міста Коростень відзначали свято Івана Купала в зоні відпочинку River Bank. Під час святкового дійства сталася трагедія, яку очевидці зняли на відео. Аніматори розважали гостей свята за допомогою піротехніки. Також вони спорудили в центрі високу конструкцію, яку мали намір підпалити. Через необережне поводження з горючими речовинами та піротехнікою сталося неконтрольоване загоряння та вибух каністр з пальним.

Гості вечора в паніці втекли з місця події, проте деякі залишилися на місці, щоб відобразити трагедію і допомогти постраждалим. У кадрі видно, що один хлопець загорівся під час підпалювання багаття, а інший впав зі складених колод прямо в полум'я багаття.

«На відео видно, що на багатті сидів хлопчик. Того, що був знизу з каністрою, хвилею відкинуло в річку, а другий, який був зверху, впав прямо в багаття. Обгорів, але з останніх сил сам вибрався з вогню і пірнув у воду», - розповіли пізніше очевидці.

Відомо, що після інциденту в місцеву лікарню звернулося троє людей з опіками різного ступеня тяжкості. Про їх стан поки нічого невідомо.

У поліції Житомирської області цей інцидент внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ст.270 КК України - Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки та відкрили кримінальне провадження у цій справі. Санкція зазначеної статті передбачає штраф, виправні роботи або обмеження волі до трьох років. Ведеться слідство.

Як повідомлялося раніше, у Росії лайнер врізався в гору. Ніхто не вижив. Хто винен у трагедії?

Hyser також писав, що у Росії стався витік отруйного хлору. Евакуюють ціле місто!