Сервіс і стан вагонів в «Укрзалізниці» не критикував тільки ледачий. Однак вікно, що випало під час руху, - це "новий рівень комфорту" від монополіста-перевізника.

"Укрзалізниця" - монополіст у сфері залізничних перевезень територією України. Компанія намагається покращувати свій сервіс, проте через велику кількість старих вагонів робиться це досить повільно. А ось ціни на перевезення ростуть не по днях, а по годинах.

"Новий рівень сервісу" у вагонах "Укрзалізниці" оцінили пасажири поїзда №142 "Одеса-Маріуполь". В одному з купе цього поїзда вночі 9 липня на ходу випало вікно разом з дерев'яною рамою. Свідком цієї події стала депутат Запорізької міської ради Віталіна Яковлєва. Про цей інцидент дівчина написала у своєму Fecebook.

"Хочете трохи кошмару? Поїзд Одеса-Маріуполь, вагон КУПЕ. Випало вікно, Карл!!! Укрзалізниця-Ukrzaliznytsia ви в своєму розумі? Це безпека пасажирів!!! Сергій Лещенко вам там зарплата не тисне??» ,- обурилася Віталіна.

Добре, що на дворі літо і спекотна погода без опадів.

Крім жартівливих коментарів під постом дівчини є і відповідь представників "Укралізниці". Вони пообіцяли зареєструвати скаргу і розглянути цей випадок.

Нагадаємо, раніше пасажири "Укразалізниці" скаржилися на те, що в деяких вагонах не відкриваються вікна, в інших намітало сніг взимку, а одного разу пасажири побачили на вікні навіть виросли гриби. Ось такий сервіс у національного перевізника.

Як повідомлялося раніше, сервіс класу "люкс" в «Укрзалізниці» показав депутат від "Слуги народу".

Hyser також писав, що в Україні сталася залізнична аврія. Потяг "Укралізниці" зійшов з рейок.