У неділю, 11 липня 2021 року, в Київській області сталося трагічна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого загинуло 2 людини. На жаль, серед людей, які стали жертвами аварії, виявилася і маленька дитина.

Про це повідомляють на каналі "Київ Оперативний" у соціальній мережі Telegram.

У мережі з'явилася інформація про те, що приблизно о 21:20 неподалік від села Рівне Бориспільського району перекинувся автомобіль марки Volkswagen Golf. У машині перебувало 10 осіб, через що вона була переповнена.

Пізніше з'ясувалося, що люди їхали з купання, а водій трохи перевищив швидкість. Через це він не зміг впоратися з керуванням, в результаті чого автомобіль перекинувся. На місце аварії відразу ж приїхали медики швидкої допомоги, які відразу приступили до роботи, і співробітники правоохоронних органів.

Повідомляється, що в результаті страшної аварії загинуло двоє людей. Ще 3 були терміново госпіталізовані до медичного закладу, вони серйозно постраждали і перебували у важкому стані.

За інформацією від очевидців, серед людей, які загинули відразу ж на місці транспортної події, була і дівчинка. Очевидці підкреслили, що вік загиблої дівчинки становив всього 7 років.

ДТП
ДТП

Як повідомили очевидці, які були присутні при ДТП, знадобилася допомога, щоб дістати тіла з автомобіля. Тому до цього залучили 8 осіб та 2 одиниці техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У зв'язку з дорожньо-транспортною пригодою рух на цій ділянці дороги було ускладнено. Співробітники правоохоронних органів будуть з'ясовувати всі причини і обставини аварії.

Нагадаємо, що у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода, учасниками якої став автомобіль Tesla, а також маршрутка.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у Святошинському районі столиці України сталося зіткнення відразу ж п'ятьох автомобілів.

Також портал "Hyser" писав, що у Києві трапилася аварія, в результаті якої серйозно постраждала мати з дітьми.